Castelldefels - CB Valls (63-74)

Setena victòria seguida dels vallencs, que pugen fins a la quarta plaça i que igualen amb el Mollet, l'últim dels equips que es classificaria per a la fase d'ascens a la LEB Plata.

Va ser una de les moltes 'finals' de la fase regular i, de nou, el CB Valls va oferir la millor de les seves versions per imposar-se a un Castelldefels a qui avança a la taula i a qui supera, a més, en el bàsquet 'average'. Clarament millor pel que fa al rebot i en tirs de camp, la plantilla dirigida per Oriol Pozo segueix en estat de gràcia i en clara evolució contínua per guanyar, també, en una de les pistes més complicades de la categoria. Queden cinc jornades i els de la capital de l'Alt Camp depenen d'ells mateixos, i és que el Mollet encara ha de passar pel Joana Ballart. Abans, però, ho farà el CBT en un derbi d'alts vols que es disputarà dissabte a les 18 hores. 

Oriol Besora va ser el màxim anotador del CB Valls seguit per Víctor Vinós, amb 16, i Roger Riu, amb 12. Riu va capturar, a més, 8 rebots, els mateixos que Christian Mussoko. El bon inici visitant de la segona meitat va ser providencial per allargar l'espectacular ratxa de l'equip a la Lliga EBA. 

Parcials: 15-20, 20-15, 13-22 I 15-17. 

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098351&med=0