Mitja temporada en joc a Castelldefels

Queden sis jornades de Lliga EBA però hi haurà partits molt més importants que altres. Són els duels directes d'una part alta amb més de mitja taula aspirant a tot i amb el CB Valls com a equip en millor forma. Una victòria, diumenge a Castelldefels, podria ser providencial.

Des que el CB Valls va tornar a la Lliga EBA, l'any 2016, mai havia experimentat una ratxa tan positiva com l'actual, sis victòries consecutives per reforçar les opcions de classificar-se per a la ronda prèvia d'ascens a la LEB Plata. Amb un balanç de 13-7, els d'Oriol Pozo ja han salvat dos duels a cara o creu contra rivals directes com l'UBSA Sant Adrià i el Cornellà; uns resultats que els han catapultat fins a la cinquena plaça i empatats amb la tercera posició. El segon i el tercer dels dos grups es creuaran per decidir qui acompanya els campions a la Final a Quatre.

Queden sis jornades, tres a casa contra CBT, Mollet i Roser, i tres a fora davant el Castelldefels, el Palma i el Mataró. La primera d'elles es disputarà a Castelldefels i justament davant el club que marca el tall entre accedir o no a la fase vinent. Sumar la setena alegria seguida del curs seria providencial. De mitjana  el CB Valls signa 80 punts a favors per 66 en contra els últims sis compromisos. L'anada davant els barcelonins, però, va acabar amb derrota al Joana Ballart per 73 a 77.

La infermeria vallenca s'ha buidat amb Marc Navarro reincorporant-se progressivament, això sí, sense ritme competitiu. El Castelldefels-CB Valls es jugarà diumenge a un quart de set de la tarda.