CB Valls - Barberà (82-68)

Sisena victòria consecutiva dels d'Oriol Pozo, que no perden des del 9 de gener i que continuen igualats amb la tercera plaça, l'última d'accés a la fase prèvia d'ascens a la LEB Plata.

Difícil imaginar, el dia de la derrota a casa contra el Sants, que el CB Valls experimentaria una metamorfosi tan extrema i positiva com l'actual. Amb un balanç de 13-7 i a manca de sis partits per al final l'equip ja és un dels grans favorits per accedir a la següent ronda com a gran protagonista, els últims temps, d'una dura pugna amb l'UBSA, el Castelldefels, el Mollet, el Mataró i el Cornellà. Perquè, més enllà del líder en solitari CBT, la resta gairebé calquen classificacions.

No va ser infinitament superior des de l'inici al Barberà però va manar a l'electrònic per controlar un partit més incòmode del que dicta la taula i davant un rival que necessita sumar per sortir de la part baixa. Aquest és ara el gran perill o repte, ser favorit clar davant clubs que tenen poc a perdre i molta capacitat de sorprendre.

Però, si el Barberà va creure en la sorpresa en algun moment, va deixar de fer-ho per culpa d'Oriol Besora, inspirat des de la línia de tres, amb sis triples, i màxim anotador del duel amb 28 punts, 8 rebots i 5 assistències: la millor versió de Besora apareix en l'instant ideal de la temporada. Amb 11 i 10 punts, respectivament, Víctor Vinós i Jordi Bergadà van ser els dos altres efectius que van arribar als dobles dígits anotadors per part del CB Valls, acaparador del rebot amb 50 captures per 31 del rival.   

La Lliga EBA continuarà diumenge (18.15 hores) i a la pista del Castelldefels; serà un altre duel directe a la part alta i no pas l'últim perquè els de l'Alt Camp han d'enfrontar-se encara amb el CBT, Mollet i Mataró.

Parcials:18-15, 29-16, 19-18 i 16-19.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098344&med=0