Valls homenatja els impulsors de l'Espai de l'Estudiant que arriba a la 20a edició

Música per acompanyar el reconeixement de les persones que ara fa vint anys van engegar el Saló de l’Estudiant en el marc de la festa de celebració de l’aniversari d’un projecte que recull en un espai únic totes les propostes d’estudis universitaris del país per mostrar l’oferta als alumnes de secundària i batxillerat de la demarcació de Tarragona. Són milers els estudiants que cada any passen per aquest saló buscant respostes al seu futur professional.

En la propera edició seran una seixantena les universitats, instituts i escoles professionals que exhibiran a la mostra la seva oferta acadèmica. Entre elles totes les universitats catalanes. A l’Espai també s pot trobar informació sobre beques, allotjaments, màsters o postgraus, entre altres. A la vintena edició, la d’enguany, també hi serà present un cop més l’exèrcit espanyol, tot i les reticències mostrades fins i tot en plenari a l’Ajuntament de Valls d’algunes formacions polítiques.

La 20a edició de l’Espai de l’estudiant al Kursaal de Valls es celebrarà els dies 12 i 13 de març. Dijous i divendres al matí el saló s’obre a les visites concertades per les escoles. Dijou sa la tarda, entre dos quarts de quatre i les set estarà obert a tot el públic.