El Tourmalet de la UE Valls

Si la UE Valls surt reforçat dels següents quatre partits de Lliga, tots ells davant rivals de la part alta, serà favorit per accedir a la fase d'ascens a Tercera Divisió. La Primera Catalana torna després del descans pel Carnaval, i ho fa amb una UE Valls que conserva intactes les seves opcions.

Ha estat una setmana de calma per pair que la Unió Esportiva Valls és tercera amb 39 punts en 21 jornades i a manca de 13. La competició reapareix diumenge al Vilar i davant l'Almacelles, el sisè i cinc punts per sota dels de Joan Antoni Pallarès, que disposen de les baixes per sanció i lesió d'Eric i Miranda, respectivament. El gran avantatge dels vallencs és que no tenen pas cap obligació de continuar a la part alta.

Parla la plantilla de tenir paciència i d'entendre que la ratxa no serà eterna, i que això no suposarà allunyar-se definitivament d'un Santboià a qui visitaran la jornada vinent i que suma quatre punts més. Martinenc i Montañesa, el quart i el líder , esperen el seu torn al calendari immediat de la Unió Esportiva Valls.

El duel contra l'Almacelles es jugarà a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Amb un gol desfavorable en cinc partits, l'última punxada va produir-se fa quatre mesos.