El millor CB Valls des des la tornada a EBA

Els d'Oriol Pozo encadenen cinc victòries a la Lliga EBA per primer cop en dos anys. El triomf davant el Badalonès permet igualar el millor registre assolit des que l'equip va tornar al bàsquet estatal. Una ratxa que iguala els vallencs, a més, amb les places d'accés a la fase d'ascens a LEB Plata.

Des de principis de desembre del 2017 a finals del gener del 2018, el CB Valls va desfer-se del Cerdanyola, l'Olivar, el Mollet, el Castellbisbal i el Vic durant el tram més exitós de la plantilla de Francesc Canals. Aquells registres, però, no van ser suficients per classificar-se per a la fase d'ascens tot i acabar amb un notable balanç de 17 a 9.

I poc ha trigat Oriol Pozo ha igualar el rècord dels de la capital de l'Alt Camp gràcies a les victòries contra el Badalonès. el Cornellà, l'UBSA, el Salou i l'Olivar. L'excel·lent rendiment col·lectiu i individual explica la superioritat mostrada davant molts dels últims rivals. A Badalona, 10 efectius van aconseguir alguna cistella.

El 2020 va arrencar tres partits per sota de la part alta. Ara, en canvi, el grup ja iguala amb el tercer de la Lliga, l'últim que es classificaria per a la fase d'ascens. Un registre idèntic al de Mollet, Cornellà, Castelldefels i Mataró. 

El Joana Ballart rebrà dissabte el pas del Barberà, que va guanyar la setmana anterior però que segueix en zona de promoció per la permanència a l'EBA.