Mollerussa - UE Valls (0-2)

Tretzena jornada seguida sense perdre d'un equip virtualment salvat a la Primera Catalana i que conserva la tercera posició només quatre punts per sota de la plaça de promoció per pujar a Tercera.

L'actual UE Valls és històrica independentment dels registres que presenti d'aquí al final de temporada i quan queden 13 jornades per disputar-se, les mateixes que encadena guanyant o perdent amb 11 victòries i dos empats. Són xifres de rècord que pràcticament garanteixen la permanència, amb 39 punts, i que mantenen a prop un Santboià fiable i que s'ha emportat el triomf els últims tres partits de Lliga.

Els vallencs van patir a Mollerussa fins a les acaballes quan Cucurull, després d'una falta lateral (84'), i Gómez, de penal (88'), van permetre que el resultat fos positiu, una vegada més, per als seus interessos. La paciència de l'equip és també sinònim de confiança gràcies, especialment, a l'espectacular balanç ofensiu: 4 gols en contra durant la llarga ratxa invicte de 13 enfrontaments.

La competició s'aturarà fins a l'1 de març quan la UE Valls jugarà al Vilar contra l'Almacelles, sisè cinc punts per sota i que encara disposa d'opcions d'acostar-se a la zona capdavantera.

Estadística del partit:

http://fcf.cat/acta/1920/futbol-11/primera-catalana/grup-2/1cat/mollerussa-cfj-a/1cat/valls-ue-a