Lleida - CB Valls (88-59)

Derrota vallenca al Barris Nord que impedeix allargar la bona dinàmica a Copa Catalunya i mostrada especialment al Joana Ballart. El Lleida va sentenciar el duel des de la línia exterior amb onze triples per quatre del CB Valls.

Guanyar a la primera categoria del bàsquet femení català és molt difícil, especialment quan s'acosta el tram definitiu del campionat. Fer-ho a domicili i a la pista d'uns dels grans de la Lliga com és el Lleida, encara ho és més. El Lleida va llençar més i millor des de la zona de dos i de tres, aquesta última amb mals registres pel que fa al CB Valls, que va marxar cap a l'Alt Camp amb quatre encerts de 21 intents.

Les visitants van mantenir el ritme del partit fins al descans; el tercer període, en canvi, va rellançar un Lleida que va viure de rendes els 10 últims minuts. Així, vam passar del 39 a 33 de finals de la primera meitat al 66-40 de finals del penúltim assalt d'una jornada, per cert, que va avançar-se al cap de setmana.

Amb 17 punts, Lourdes Lorente va ser la màxima anotadora del CB Valls seguida per Laia Gené, amb 16, i Romina Rodríguez, amb 11. Pel cantó lleidatà, Pilar Cornellà va ser el nom més destacat amb 18 punts i tres triples.

A l'espera del que facin alguns dels rivals de la part baixa, el conjunt dirigit per Benet Ibáñez, que no va poder assistir al partit, es manté provisionalment fora de les places de promoció per la permanència a Copa Catalunya.

Parcials: 20-19, 19-7, 27-12 i 22-21.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2019/5e446fafa4d427190a502d15