CB Valls - Grup Barna (70-52)

Triomf que permet les vallenques situar-se en places de permanència directa a la Copa Catalunya i quan queden deu jornades per a l'acabament de la fase regular.

La notable imatge durant la derrota a la pista del líder, el Viladecans, no va ser casualitat; és la continuació d'una millora experimentada des de fa diverses jornades i que, en gran mesura, coincideix amb la incorporació de Romina Rodríguez. Un cop més, la boliviana va liderar el CB Valls amb 17 punts i 13 rebots que van permetre que l'electrònic sempre marqués avantatge favorable al conjunt local.

Que Romina ha estat un encert és evident, però també ho és que la resta de l'equip ha evolucionat per adaptar-se a la sempre exigent màxima categoria del bàsquet femení de Catalunya. El Grup Barna suma tres victòries més que les de l'Alt Camp i, en canvi, no va ser capaç de mostrar-se superior en cap moment del partit a un CB Valls que va competir sense Lídia Vega i Yasmina Velasco. Betty Salat, en canvi, va jugar tot i les molèsties dels dies previs. Ella i Lourdes Lorente, amb 12 i 13 punts, respectivament, van ser els altres dos referents ofensius del conjunt dirigit per Benet Ibáñez.

El CB Valls va guanyar en totes les facetes del joc per confirmar la segona victòria consecutiva com a local i davant l'afició del Joana Ballart que, per cert, cada vegada acull amb major afluència a les grades. El següent compromís de l'equip s'avançarà a dimecres, a les 21 hores, i a la pista del Lleida.

Parcials: 18-9, 14-17, 11-9 i 27-17.