El CB Valls aspira a tot

L'equip encadena tres victòries a la Lliga EBA per primera vegada aquest curs. Els d'Oriol Pozo són fiables i disposen de marge suficient per retallar la distància de dos partits respecte a les places d'accés a la fase per pujar a la LEB Plata.

Guanyar a Sant Adrià no va ser una simple nota agradable del cap de setmana sinó tota una declaració d'intencions del CB Valls, ja que en aquesta pista tan sols havia sumat el líder CBT. Va servir, també, per emportar-se el bàsquet 'average' respecte a un dels rivals que encara se situa per davant del conjunt de la capital de l'Alt Camp, que és setè amb un balanç de 10 a 7. Queden nou jornades i i les probabilitats d'accedir a la següent ronda continuen intactes. L'evolució ha estat lenta però ja confirma els d'Oriol Pozo com a candidats de la part alta.

Del segon, el Mollet, al CB Valls, hi ha només dos triomfs de diferència. El primer accedirà a la fase per pujar i els dos següents disputaran una promoció prèvia. És cert que l'equip ha encadenat per primera vegada tres resultats favorables, però també ho és que pateix molt a l'hora d'enllestir partits coll avall. Va passar davant el Salou i va repetir-se a Sant Cugat quan els locals van capgirar el marcador poc abans de l'acabament.

Aquest cap de setmana no hi haurà competició per als tres representants del Camp de Tarragona perquè se celebrarà la Final Four de la Lliga Catalana EBA. El següent compromís es disputarà el 15 de febrer i al Joana Ballart contra el Cornellà, just qui marca el tall respecte a la fase per pujar.