UBSA - CB Valls (78-81)

Triomf de prestigi a Sant Adrià d'un CB Valls que signa la millor ratxa de la temporada a la Lliga: tres partits consecutius guanyant per col·locar-se a només un de distància de les places de fase per pujar a la LEB Plata.

Sense el lesionat Marc Navarro ni Jordi Bergadà, malalt, els problemes musculars de Sergi Domènech i Pol Olivier van dificultar la preparació d'un dels duels més complicats que es poden afrontar a la categoria, la visita a la pista d'un UBSA Sant Adrià candidat a tot enguany. I des d'ara el CB Valls acompanya al CBT com a únics equips que han estat capaços de sumar com a visitants a Sant Adrià.

La ferma declaració d'intencions dels d'Oriol Pozo va ser evident des del principi per comandar l'electrònic des del primer període però sense diferències abismals, un aspecte que va mantenir obert el duel fins a les acaballes. Oriol Besora, amb 14 punts, va ser el màxim anotador dels de la capital de l'Alt Camp mentre que Pol Olivier i Víctor Vinós van quedar-se en 13. Un CB Valls inspirat des de la zona exterior, amb 12 triples, i que allarga així la bona imatge mostrada els últims caps de setmana, especialment l'anterior i durant el derbi contra el CB Salou.

10-7 és el balanç del CB Valls, que dissabte dia 15 (18 hores) jugarà al Joana Ballart contra el Cornellà, el segon de l'EBA i dues victòries per damunt. L'UBSA, mentrestant, es queda a una de distància però amb el bàsquet 'average' favorable als vallencs.

Parcials: 22-25, 15-20 18-21 i 23-15.