El CB Valls - CB Salou, dissabte i en directe a TAC12


Serà a partir de les 18 hores quan narrarem un dels millors duels de bàsquet existents al territori. I, com sempre, hem aplegat tots dos entrenadors, aquest cop, sobre la pista del Joana Ballart.

Ja no hi ha secrets entre Oriol Pozo i Jesús Muñiz perquè es coneixen de la Lliga Catalana i d'una anada en què el Salou va remuntar per endur-se el clàssic. Ara ja som a la segona volta de la fase regular i tots dos equips signen una dinàmica similar, tan sols distanciats per un triomf a favor dels salouencs. La part alta és prou a prop com per somiar amb un desenllaç de curs apassionat i tant CB Valls com CB Salou arriben al derbi en dinàmica positiva gràcies a la victòria del cap de setmana anterior.

Els locals disposen de la baixa per lesió de Marc Navarro i els visitants, de la de Sergio Jiménez. No hi serà, tampoc, el nord-americà CJ Barksdale, a l'espera encara dels papers que li permetin debutar aquesta campanya. El factor pista converteix en favorit al CB Valls, que ja va guanyar davant el CB Salou l'any anterior i en un derbi que va decidir-se a les acaballes.

Des de cinc minuts abans de les 18 hores, el derbi l'explicarem en directe a TAC12 i des del Joana Ballart de la capital de l'Alt Camp.