El CB Valls ja ocupa places de permanència a Copa Catalunya

Si la Lliga s'acabés avui, el Club Bàsquet Valls també confirmaria la seva continuïtat a la màxima divisió del bàsquet femení del país, la Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Benet Ibáñez afronta l'aturada competitiva d'aquest cap de setmana amb molt bon sabor de boca gràcies al darrer triomf com a local i a l'arribada d'una nova jugadora de primer nivell.

La internacional per Bolívia, Romina Rodríguez, ja sap què és lluir amb la samarreta del CB Valls. Ho va fer dies enrere i al Joana Ballart durant la victòria contra el Joviat, rival directe de la part baixa de Copa Catalunya. La sudamericana s'ha adaptat bé a les noves companyes com a substituta de la canadenca Nicole Gilmore, que va comunicar la seva marxa el 31 de desembre.

Amb 5 victòries i 9 derrotes, les vallenques marquen el tall entre la salvació directa i el 'playout' per la permanència a Copa. Entre la penúltima classificada i elles mateixes existeix només un partit de diferència a manca de dotze. En qualsevol cas, la plantilla ja s'ha adaptat a la Lliga després d'assolir l'ascens mesos enrere.

La celebració de l'All Star aturarà la competició aquest cap de setmana. Una rutina que tornarà l'1 de febrer i amb el pas del CB Valls per la pista del líder, el Viladecans.