Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Les Cambres avalen el nou govern espanyol però reclamen major inversió en infraestructures

Els presidents de les Cambres de Comerç de Catalunya, reunits a Valls, insisteixen en la necessitat que l’Estat inverteixi en infraestructures a Catalunya. En aquest sentit, tot i que consideren positiu el pacte entre partits que ha permès la investidura de Sánchez com a president espanyol, hi troben a faltar en el mateix referències explícites a aquesta necessitat.

El consell general de Cambres de Catalunya insisteix a reclamar a l’Estat un major esforç d’inversió en infraestructures a Catalunya. Recorden que hi ha inversions pendents. Tot i avalar el pacte entre partits que ha permès la presidència del socialista Pedro Sánchez, perquè entenen que aquest obre una oportunitat per a l’estabilitat política que necessita l’economia, hi troben a faltar referències a aquesta problemàtica que, adverteixen, frena el creixement econòmic a Catalunya.

Des de la Cambra de Valls, que ha estat l’amfitriona de la reunió dels tretze presidents de les cambres catalanes s’especifica quins són els principals dèficits a la demarcació.

Els presidents de les Cambres també adverteixen de la necessitat que tan el govern espanyol com el català fixin aviat pressupostos per donar estabilitat a l’economia. També esperen que la Generalitat aprovi finalment la Llei de Cambres que ha de regular el funcionament de les mateixes al territori català.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ