Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Claret estrena nou espai per a educació infantil

Després de quatre anys d'obres ja és una realitat. El Petit Claret ja acull els alumnes d'educació infantil i la llar d'infants d'aquest centre concertat de Valls. El renovat equipament, que ha permès ampliar l'espai destinat a aquest servei amb 500 nous metres quadrats de nova construcció.

Beneït i inaugurat amb presència de bona part de la comunitat educativa de Valls, el col·legi Claret disposa d’un nou espai més funcional, lluminós i ampli per encabir els alumnes d’educació infantil. El doble d'espai del que disposava antigament. Aquest és el principal benefici que aporta als alumnes d'educació infantil i a la llar d'Infants del col·legi Claret de Valls la rehabilitació de l'antic edifici que ja ocupaven i la construcció d'una edificació adjacent d’obra nova

Durant quatre anys, el 2015 es va començar a executar el projecte, els alumnes s'han hagut de distribuir per altres espais del centre, però l'esforç a valgut la pena. Actualment, el centre disposa de 500 metres quadrats més i millors serveis, aules més àmplies i funcionals.

Tot i que amb l'ampliació de l'espai la Generalitat permetria al Claret amplia el seu nombre d'alumnes, el centre mantindrà les ràtios. Actualment són 180 els alumnes que cursen educació infantil al centre i una cinquantena els infants de la llar, els dos serveis que ofereix el Claret que compateixen aquest nou espai.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ