Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Valls obre la 'Fàbrica de les Il·lusions' on els patges ajuden els Reis Mags

Aquestes famílies estan esperant per poder entrar a la ‘Fàbrica de les Il·lusions’ de Valls instal·lada per primera vegada a la Cooperativa Agrícola. Els nens han de pujar aquestes escales i, posteriorment, entrar a l’interior d’un ascensor màgic per poder visitar en primera persona aquest espai tan especial. Els secretaris de ses majestats els reis treballen des de fa setmanes, però ara els nens poden entregar les cartes per demanar els seus regals.

Es tracta d’un espectacle immersiu ple de llums, colors i molta màgia. Els visitants entren en petits grups per poder compartir les seves experiències amb els secretaris reials.

És una de les activitats que ha programat enguany l’Ajuntament de Valls durant aquestes festes de Nadal. Una sèrie d’activitats destinades, principalment, als més petits de la casa.

Fins aquest dissabte al matí, 1350 persones visitaran la ‘Fàbrica de les Il·lusions’, amb les entrades ja exhaurides. Ara només falta esperar que els secretaris facin arribar tota la informació a ses majestats els reis per transformar les il·lusions en regals.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ