Proposen un Escape Room al refugi antiaeri de la plaça del Blat de Valls

El refugi antiaeri de la plaça del Blat de Valls es convertirà, durant dois dies, en l’escenari d’un Escape Room. L’Oficina de Turisme hi promou una activitat que permetrà al visitant descobrir l’espai d’una forma lúdica. Per participar en alguna de les cinc edicions del joc els interessats s’han d’inscriure amb anterioritat a l’Oficina de Turisme de Valls. Hi podran participar un màxim de quinze persones per sessió.  

 El compte enrere ha començat. Al refugi antiaeri de Valls explotarà en menys d’una hora una bomba si ningú es capaç de desactivar-la resolent abans els enigmes i proves que permeten accedir a la clau que la desactiva. És la nova activitat que impulsa Auriga Serveis Culturals i presenta l’Oficina Municipal de Turisme de Valls com a un reclam més per visitar l’espai de la memòria històrica que s’amaga sota l’edifici de Ca Segarra i que serveix de pòrtic per visitar les galeries subterrànies que formaven el refugi antiaeri de la plaça del Blat, escenari d’aquesta experiència d’escape room que vol apropar la història que conté l’espai a través d’una oferta lúdica.

L’activitat d’Escape Room es realitzarà el divendres 3 de gener a la tarda i el dissabte 4, al migdia i a la tarda. En total seran cinc sessions, en cadascuna de les quals hi podran participar fins a quinze persones, prèvia inscripció a l’Oficina Municipal de Turisme del carrer de la Cort. El preu de l’entrada serà de cinc euros.