Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Diputació adequarà la carretera de Bràfim

El ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat el projecte de condicionament d’un tram de 4 quilòmetres de la carretera TP-2031 que uneix Tarragona amb la carretera de Valls, al seu pas per Bràfim, per gairebé 3 milions d’euros. Una obra necessària per millorar la seguretat de la via.
 
La Diputació de Tarragona destinarà gairebé 3 milions d’euros pel condicionament d’aquest tram de carretera que va des de Tarragona fins a Santes Creus al seu pas per Bràfim. Es tracta d’un tram de 4 quilòmetres de la TP-2031, que ja ha estat intervinguda en diverses fases. Serà una intervenció global i s’incidirà en temes de drenatge, seguretat de la via i en la millora de l’amplada reglamentària. L’actuació continua amb la línia de millores que s’estan duent a terme en aquesta via que acumula diferents accidents de trànsit en els últims anys.
 
A més, s’aprofitarà per instal·lar un cablejat de fibra òptica que serà necessari en pocs temps. El projecte, que s’ha aprovat al ple de la Diputació, es troba en fase inicial, i es preveu que s’acabi d’elaborar i licitar durant el pròxim any. S’espera que a finals del 2020, les màquines puguin començar les obres.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ