La Diputació adequarà la carretera de Bràfim

El ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat el projecte de condicionament d’un tram de 4 quilòmetres de la carretera TP-2031 que uneix Tarragona amb la carretera de Valls, al seu pas per Bràfim, per gairebé 3 milions d’euros. Una obra necessària per millorar la seguretat de la via.
 
La Diputació de Tarragona destinarà gairebé 3 milions d’euros pel condicionament d’aquest tram de carretera que va des de Tarragona fins a Santes Creus al seu pas per Bràfim. Es tracta d’un tram de 4 quilòmetres de la TP-2031, que ja ha estat intervinguda en diverses fases. Serà una intervenció global i s’incidirà en temes de drenatge, seguretat de la via i en la millora de l’amplada reglamentària. L’actuació continua amb la línia de millores que s’estan duent a terme en aquesta via que acumula diferents accidents de trànsit en els últims anys.
 
A més, s’aprofitarà per instal·lar un cablejat de fibra òptica que serà necessari en pocs temps. El projecte, que s’ha aprovat al ple de la Diputació, es troba en fase inicial, i es preveu que s’acabi d’elaborar i licitar durant el pròxim any. S’espera que a finals del 2020, les màquines puguin començar les obres.