El CB Valls vol acomiadar bé el 2019 d'EBA a la pista del cuer

Adrià Rivas és baixa indefinida per precaució, a l'espera de proves complementàries a un dit del peu esquerre. És la mala notícia d'un CB Valls en dinàmica ascendent i que pot enllestir bé l'any si guanya diumenge a la pista del Roser.

Una petita fissura provocarà que Adrià Rivas no jugui més fins al gener. La ressonància magnètica dictarà si és greu o no, però la previsió marca un termini de recuperació de 2 o 3 setmanes. Ell ja no va jugar a casa i contra el Mataró en l'últim partit de Lliga EBA al Joana Ballart d'aquest any, que va acabar amb victòria local. Tan sols un triomf separa els d'Oriol Pozo de les places d'accés a la fase per pujar a la LEB Plata.

Quatre de les úniques cinc derrotes vallenques durant el primer trimestre de competició van produir-se a domicili. Justament ara cal revertir l'estadística per sumar a la pista d'un Roser que tanca la classificació amb només dues victòries en 12 jornades.

Un dels perills per al Club Bàsquet Valls serà el poc habitual horari i dia de partit, diumenge a dos quarts d'una del migdia.