CB Valls - Mataró (67-57)

Victòria de prestigi i molt bona imatge dels d'Oriol Pozo, que acomiaden el Joana Ballart aquest 2019 situant-se a tan sols un partit de les places d'accés a la fase per pujar a la LEB Plata.

No va ser una setmana fàcil amb les molèsties físiques de Víctor Vinós, Chris Mussoko i Adrià Rivas. Aquest últim ni tan sols va poder disposar de minuts davant el Mataró, un dels equips més perillosos de la Lliga EBA. Però l'elevadíssima intensitat i el bon joc desplegat pel CB Valls va permetre aconseguir la setena victòria en dotze partits.

El resultat final pot portar a engany perquè els vallencs van mostrar-se superiors des de la primera meitat i, especialment, a partir del segon període gràcies a un parcial de 23-7. L'avantatge de 18 punts al descans era la prova de l'excel·lent rendiment dels de la capital de l'Alt Camp i que va ampliar el marge als 22 punts just abans del darrer quart. La reacció del Mataró a les acaballes va maquillar l'electrònic sense evitar, això sí, que el CB Valls recuperi sensacions tot i esperar l'aturada nadalenca per recuperar físicament el to idoni d'alguns dels seus principals jugadors.

Víctor Vinós va lluir-se amb 21 punts; també ho va fer Sergi Domènech, amb 10 punts, 6 rebots i 20 de valoració. Jordi Llagostera i Oriol Besora van acomiadar la jornada amb 13 i 12 punts, respectivament. L'equip tancarà l'any i la primera volta amb el desplaçament a la pista del Roser (diumenge, 12.30 hores).

Parcials: 14-12, 23-7, 19-15 i 11-23.