Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Museu de Valls ampliarà el seu espai expositiu

La direcció del Museu de Valls confia poder iniciar les obres d’ampliació durant el següents exercici amb la voluntat d’arribar a temps per estrenar la nova sala que en sortirà abans de les properes Festes Decennals de Valls. El cost global de la intervenció està xifrat en 440.000 euros.

Després d’arrencar a principis d’any l’acord amb la Generalitat, titular de l’edifici que acull el Museu de Valls, per ampliar les instal·lacions de l’equipament incorporant als seus espais el buit deixat l’any 2014 a la primera planta de l’edifici per la biblioteca Carles Cardó, el consistori vallenc ha donat el vist-i-plau a un projecte d’ampliació pressupostat en 440.000 euros que contempla la redistribució dels espais en dues fases. Una primera pressupostada en 280.000 euros que intervindrà en l’entrada, convertida en un vestíbul d’accés, i en el primer pis, on es guanyarà un espai expositiu de més de 200 metres quadrats que es dedicarà al fons d’art dels artistes locals.

La nova sala ubicada al primer pis tindrà dos accessos. D’altra banda, en una segona fase també s’intervindrà a l’actual espai expositiu, on s’ampliarà l’espai d’emmagatzematge. Aquestes sales es seguiran dedicant a exposicions temporals. Una vegada aprovat el projecte s’espera, després dels tràmits burocràtics necessaris, poder iniciar les obres durant l’estiu que ve.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ