Les editorials i els productors del territori se citen a Valls

L'Ecofira del Camp de Tarragona i la Fira Altres Lletres de Valls comparteixen espai a la plaça de la Zeta per impulsar els productes i les editorials de km 0.

La plaça de la Zeta de Valls va acollir aquest cap de setmana dues fires simultànies que tenien com a objectiu potenciar els productes locals. 

Per una banda, l’Ecofira del Camp de Tarragona que va portar fins a la capital de l’Alt Camp a 16 productors del territori. Aliments i productes ecològics de kilòmetre 0 es van poder degustar i comprar en la que és la segona edició d’una fira que ja es va celebrar a la primavera i que, per petició popular, han decidit organitzar una altra a la tardor.

Simultàniament, 25 petites editorials del territori van participar en la Fira Altres Lletres de Valls que pretén fomentar el pensament crític i l’acció conscient en una fira allunyada de la saturació editorial de Sant Jordi. Una jornada, la de dissabte, amb activitats literàries per a totes les edats, com presentacions de llibres i contacontes pels més petits.