Desperta la UE Valls

Ha trigat però ja és aquí. La primera victòria de la Unió Esportiva Valls a la Primera Catalana reforça la moral d'una plantilla acabada de pujar a la categoria. Els de Joan Antoni Pallarès creuen merèixer més del que diu la classificació, a la vegada que s'adapten a les exigències d'una Lliga que no perdona els errors.

Torna l'esperança al Municipal del Vilar, que desitja contemplar el primer triomf com a local del curs al sostre del futbol de Catalunya. Almenys, de moment, ja s'ha aconseguit com a visitant i gràcies a l'error defensiu local, aquell que, fins ara, si succeïa, sempre ho feia a favor dels interessos del rival. El 0 a 1 a Sant Just situa la Unió Esportiva Valls quarta per sota i amb set punts,  a un sospir de la zona de possible permanència. 9 jornades en què l'equip gairebé sempre ha plantat cara sense el premi de la victòria: si algú no creia en aquesta plantilla ja ho pot tornar a fer perquè no han abaixat els braços.

I l'adaptació de la llibreta va acostar els vallencs a la imprescindible primera notícia positiva de la temporada. La Unió Esportiva Valls acaba d'aterrar a Primera Catalana on, dos anys enrere, va signar una primera volta pèssima maquillada pel bon final de campanya d'ençà el fitxatge a la banqueta del mateix Pallarès. I sí, existia la por a repetir la fosca experiència de l'any 2017.

Aquest dissabte (18 hores) i no pas diumenge, com és habitual al Vilar, la Unió Esportiva Valls rebrà el Gavà, un històric de categories superiors, tercer amb 20 punts de 27 possibles i que juga una altra Lliga, la de la recerca de l'ascens a Tercera Divisió.