CB Valls - Badalonès (68-64)

Tercera victòria en tres partits com a local del CB Valls, que supera així la mala imatge de la setmana anterior com a visitant a la Lliga EBA. Un dels factors determinants del triomf, els rebots de Roger Riu i Chris Musoko.

El jugador africà va marxar cap a casa amb uns registres notables, 11 punts i 14 rebots, tot i no disposar encara del ritme i el grau de compenetració ideal. Per la seva banda, Riu va aconseguir 12 rebots, 10 d'ells defensius per frenar el poc encertat joc ofensiu del Badalonès. El màxim anotador, però, va ser Oriol Besora, autor de 18 punts. Un triomf treballat sense Josep Solé a pista i que no va sentenciar-se fins al final perquè les distàncies entre tots dos equips van ser pràcticament mínimes des de l'inici. 

Per cert que Marc Navarro va disposar dels seus primers minuts enguany, deixant així enrere la lesió que l'ha impedit jugar durant el primer tram de la Lliga EBA. Amb un balanç de 4-2 a la taula classificatòria els vallencs passaran dissabte pel pavelló del Barberà (2-4) des de les 18 hores.

Parcials: 11-13, 18-15, 25-20 i 14-16. 

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098247&med=0