Centenars de persones marxen pels carrers de Valls durant el matí de vaga general

Sota un gran ambient festiu i familiar centenars de persones han fet una marxa que ha arrencat des del centre de Valls recorrent diversos carrers del centre del municipi fins a arribar a l'N-240 per tallar-la. Així ha finalitzat el matí de vaga general a la capital de l'Alt Camp. Abans d'aquesta marxa, la columna de manifestats i piquets informatius formada per un miler de persones ha anat per diversos comerços, uns establiments que sota crits de 'llibertat presos polítics' i 'vaga general' s'han vist obligats a abaixar les persianes. Un grup reduït de persones ha fet pintades i també increpat alguns comerciants.

La jornada a Valls ha començat quan més de 200 persones han tallat el polígon industrial des d’abans de dos quarts de 9 del matí. Les accions s’han iniciat a la C-37, i més tard, s’han repartit entre els diversos accessos de la zona industrial, també tallant la variant de l’N-240.

Els joves han instal·lat diverses barricades i piles de pneumàtics provocant cremes esporàdiques i grans columnes de fum. Al llarg del matí hi han hagut d'actuar dotacions dels Bombers per apagar els focs i també s'hi han personat els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

Els concentrats, la majoria menors d'edat, han impedit l'entrada als treballadors que encara no es trobaven al polígon, però han deixat passar els professionals de serveis mínims.