La Joves protagonitza un altre capítol de la cursa pel 3d9sf a Salt

La Colla Joves va fer una prova a Salt del gran repte que es planteja de cara a final de curs, el 3d9 sense folre. Una prova en la qual va aconseguir col·locar els dosos a la seva posició.

També va actuar aquest diumenge, en aquest cas a Salt, al Gironès, la Colla Joves Xiquets de Valls que va completar castells de la gamma alta de vuit com el 2d8 amb folre, el 4d8 amb el pilar i el pilar de set folrat amb la mirada ja posada en les diades del Vendrell de la setmana vinent i de Sant Úrsula el dia 27.

De cara a aquestes grans diades, el de Francesc Ramon van fer un prova a la mateixa plaça de salt del gran repte que es plantegen de cara a final de curs, el 3d9 sense folre. Una prova en la que van aconseguir col·locar els dosos a la seva posició i que demostra que la cursa amb la Colla Vella per veure quina és la primera colla en fer l'aleta al mite actual dels castells és ben viva, amb la incògnita de si haurem d'esperar fins a Santa Úrsula per veure els intents de la colles vallenques, o si hi ha possibilitat que aquests arribin ja aquest proper cap de setmana quan la Joves actua al Vendrell i la Vella a Tarragona.