Les colles de Valls preparen l'octubre a Lleida

La diada castellera de Sant Miquel de Lleida va deixar un sabor agredolç per les colles vallenques que afronten el tram final de temporada amb la mirada posada a Santa Úrsula. Una diada que va servir per rodar estructures de cara a un futur pròxim.

Les colles vallenques van aprofitar la diada de Sant Miquel a Lleida per a rodar castelleres i estructures que han de ser importants en un mes d'octubre que culminarà el dia 27 a la plaça del Blat amb la diada de Santa Úrsula.

És el cas d'una Colla Vella que va signar la millor actuació del dia descarregant d'entrada un 3d9f encarat totalment cap a un possible intent de 3d10 aquest dissabte a Reus. A la segona ronda no van acabar de tenir èxit en l'estrena pilanera en el 4d8p, que va quedar en carregat, mentre que van tancar la diada amb el 5d8 i el pd6.

Al seu costat la Colla Joves tornava a tenir una diada exigent després de Sant Fèlix i la Diada Nacional. Els vermells ho van aprofitar per a tornar a portar a plaça un castell de nou en forma d'un 3d9f que van estar a punt de descarregar però que va cedir en el darrer moment. Així les coses van optar pel 2d8f, el 4d8p i l'espadat de 7 per a tancar una diada majoritàriament amb bones sensacions.

Qui més satisfets van sortir de plaça van ser uns Capgrossos de Mataró que van signar la millor diada del curs ajuntant per segon cop enguany el 5d8 i el 3d9f. Van tancar amb el 2d8f i el pd6 una actuació que obre un camí prometedor de cara a final de temporada per als mataronins.

Per últim, els locals Castellers de Lleida no van poder amb el gran repte del 4d8 i es van haver de conformar amb castells de la gamma alta de 7.