UE Valls - Mollerussa (1-1)

Segueix sense produir-se la primera victòria del curs després de quatre jornades a la Primera Catalana i tot i la multitud d'ocasions protagonitzades pels homes de Joan Antoni Pallarès, que sumen tres punts.

La UE Valls va merèixer més però no va sentenciar quan va poder fer-ho després de l'1 a 0 de Joan Torné al minut 44. En una acció desafortunada al darrere i al minut 68, el visitant Artur va aconseguir l'1 a 1 final que col·loca els vallencs tercers per sota amb tres empats i una sola derrota.

Aquest cap de setmana la UE Valls passarà pel camp de l'Almacelles, que fins ara ha esgarrapat un punt més que els de l'Alt Camp (diumenge, 17 hores).