En comptes d’un esdeveniment únic centralitzat al Pati, es faran quatre desfilades repartides pels diferents eixos comercials de la ciutat. Una cada dissabte del mes de maig.
El Pati torna a ser el punt neuràlgic de la celebració a la capital de l’Alt Camp. Allí s’hi han concentrat les parades de carrer de les tres llibreries locals i també els Dracs, protagonistes de…
El davanter va ser expulsat un cop acabat el partit contra el Palamós. El col·legiat no va assenyalar penal per mans dels visitants en l'última jugada.

Vilaniu Drags transforma Valls

Dilluns, 22 abril 2024 08:00
La cercavila s’emmarcava dins una nova edició de la setmana LGTBIQ+ que, des de fa sis anys, reivindica a la capital de l’Alt Camp els drets d’aquest col·lectiu.
Indignació a la Unió Esportiva Valls per l'última jugada del partit contra el Palamós. L'empat a 1, insuficient per als vallencs davant un rival de la part baixa, podria haver-se desfet si l'àrbitre hagués xiulat aquestes…

La UE Valls vol segellar la permanència

Divendres, 19 abril 2024 07:47
Una victòria del conjunt de Manel Cazorla podria certificar la permanència a la Lliga Elit. A més, sumar els tres punts, els tornaria a apropar a la promoció d'ascens. Diumenge reben el CF Palamós a les 12:15 h. 
Canvia la periodicitat per garantir que els projectes escollits es puguin executar abans de la següent convocatòria. Enguany el consistori hi destinarà 250.000 euros. La votació es farà a l’octubre.
Les dues noves diades tindran lloc a la plaça Pere Català Roca, a tocar del Museu Casteller. 
Motiu per a l'optimisme, que quatre dels rivals van per sota dels vallencs a la classificació. Els pessimistes, però, diran que aquests no abaixaran els braços perquè encara tenen vida.
És el càlcul que dibuixa el projecte bàsic del futur equipament, que inclou l’edifici i la urbanització del seu entorn. Actualment, s’hi estan fent estudis del subsol i les parets per definir el projecte executiu. 
S'estudia el subsol del traçat de la muralla medieval de Valls per definir el projecte executiu de la seva recuperació. També s'actuarà sobre la Torre de Llobets, on s'ha detectat un ensorrament.
Com a principal novetat, enguany la sisena edició va comptar amb la participació dels paradistes del Mercat de la Fruita i la Verdura i la presència de l'Associació Egueiro.
Parlem amb l'entrenador del Club Bàsquet Valls, que posa nota al curs que tot just ha acabat i anuncia que l'any vinent continuarà a la banqueta del Joana Ballart.
Diumenge a les dotze del migdia, At. Horta - UE Valls. Els de Manel Cazorla, sisens classificats, visiten el camp del setè. Tots dos equips estan separats per només un punt. En joc, consolidar-se al play-off…

Valls proposa una fira per trobar feina

Dimecres, 10 abril 2024 14:15
La jornada, impulsada per la Cambra de Comerç i Vallsgenera, es realitzarà el dijous 9 de maig al matí i aplegarà un mínim de 25 empreses al pavelló Xavi Tondo.
Són activitats que formen part del Pla Educatiu d'Entorn.  Es realitzaran aquesta primavera i són gratuïtes. Arrenca el 27 d'abril amb un taller per dissenyar un mosaic modernista.