Torredembarra ja té a punt la Festa Major de Santa Rosalia

Al final del mes d'agost i inicis de setembre, el protagonisme de les Festes Majors sempre se l'emporta Torredembarra, que durant tretze dies celebrarà la festa major de Santa Rosalia. Una edició, la d'enguany en què el consistori torrenc aposta per l'oferta de concerts i oci nocturn

Serà el proper dissabte 24 d'agost quan començaran els 13 dies d'una festa Major de Santa Rosalia a Torredembarra que enguany vol potenciar encara més les nits de concerts i d'oferta d'oci nocturn. Serà sobretot entre les nits del 30 d'agost, dia del pregó i la matinada del 4 de setembre, dia de Santa Rosalia quan cada nit, cinc en total, l'oferta musical de les nits torrenques es multiplicarà amb actuacions per a tots els gustos, des de la rumba Catalana dels Ai,Ai,Ai a nits de música electrònica o de revetlles.

Tot en una clara aposta de la regidoria de festes per a potenciar les nits de la Festa Major torrenca.

Una edició de les festes que continuarà potenciant i donant a conèixer la part més tradicional del seguici festiu torrenc, un dels més importants del Camp de Tarragona i que enguany commemora el 25è aniversari de l'Agrupació de Balls Populars com a element més destacat. Cercaviles, correfocs, balls parlats o castells conformaran tot un programa festiu que vol acostar la cultura popular torrenca tant als veïns com als nombrosos visitants que s'acostaran a la Torre durant els tretze dies de festa.