Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Torredembarra disposa de dos anys per a urbanitzar l'antiga N-340 amb finançament de Foment

Torredembarra disposarà de 700.000 euros procedents del Ministeri de Foment per afrontar diverses actuacions a l'antiga Nacional 340 si les duu a terme en les propers dos anys. Entre aquestes destaquen la urbanització entre el Passeig de la Sort i el de l'Estació i l'enllumenat proper a la rotonda de Clarà

Fins a dos anys té a partir d'ara l'Ajuntament de Torredembarra per a afrontar les properes fases d'urbanització de l’antiga Nacional 340 al seu pas pel municipi amb un ajut econòmic de més de 700.000 euros procedent del Ministeri de Foment.

Així ho ha confirmat aquest dimarts el govern central oficialitzant una addenda al conveni signat entre els dues administracions l'any 2005 i que des del passat 2016, amb la construcció de rotonda a l’alçada del carrer dels Pescadors, ha començat a veure la llum en actuacions concretes en aquest tram de cinc quilòmetres que travessa el nucli urbà de la Torre.

Un finançament que permetrà l'escomesa dels propers projectes, centrats en la zona més propera a la rotonda de Clarà.

Unes actuacions de les que s'està acabant la redacció del projecte i que també compten amb la construcció d'un carril bici al llarg de tot el trem afectat

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ