Els veïns de Brises de Mar tornaran a tallar la rotonda de Torredembarra el pròxim diumenge

La Plataforma 'Reobrint la rotonda' tornarà a mobilitzar-se el pròxim diumenge. Després dels talls d'aquesta setmana el col·lectiu denuncia que cap administració s'ha posat en contacte amb ells per tal de trobar una solució que beneficiï a tothom.

Més de mig centenar de persones han tornat a tallar l'accés a l'AP-7 a la rotonda de Torredembarra aquest diumenge. Són veïns de Brises de Mar que es veuen afectats per les tanques 'newjersey' en mig de la rotonda que els obliguen a baixar a la carretera nacional per fer la volta uns quilòmetres més lluny. Es queixen de les molèsties que els causa aquest desviament, i de la perillositat que representa haver d'utilitzar aquest nus viari amb l'alt volum de trànsit.

Recordem que des d'aquest punt, els camions que arriben des de Tarragona per la nacional 340 han d'entrar a l'autopista, per la mesura que els obliga a deixar la carretera per entrar a la via ràpida. Els veïns consideren que per evitar aquest excés de trànsit pesat a la rotonda, els camions haurien de rebre les bonificacions automàticament quan passin per l'autopista, sense necessitat d'haver de sortir a la nacional.

Els veïns reclamen que es retirin les tanques de la rotonda per facilitar la circulació. Denuncien que cap administració s'ha posat en contacte amb ells i exigeixen una reunió per tal de buscar alguna solució consensuada per millorar la situació en aquest nus que és un dels més transitats de la demarcació.