El Club Marítim de Torredembarra celebra el seu cinquantè aniversari

El Club Marítim de Torredembarra està d’aniversari. El 3 d’agost celebra els seus cinquanta anys i és per això que ha preparat una exposició per commemorar aquesta fita. Des d’aquest divendres es pot visitar una exposició fotogràfica a l’Ajuntament.

Aquesta exposició fotogràfica commemora els 50 anys de la constitució del Club Marítim de Torredembarra. Des dels primers anys a la primera ubicació, a la platja de baixamar, fins a arribar a l’actualitat. Es podrà fer un viatge per les cinc dècades d’història de l’entitat, repassant les activitats realitzades com la Vela Escolar, l’Escola de vela o la vela adaptada. Tot això mitjançat fotografies acompanyades de textos explicatius.

Una llei de costes que posa en perill l’existència del Club, que no només ha servit com a espai de lleure, sinó com a espai educatiu que Torredembarra ha pogut gaudir.

L’exposició es podrà visitar al pati del castell fins al 3 d’agost, quan canviarà d’ubicació a Can Bofill fins al 19 d'agost. Serà llavors quan s’instal·li definitivament a les instal·lacions del Club Marítim fins a final d’estiu.