La Generalitat destaca la tasca d'acolliment dels centres educatius de Torredembarra

Remarquen des del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, la tasca feta als centres educatius de Torredembarra en l'acollida de nens i nenes refugiats. Així ho ha manifestat el conseller Josep Bargalló durant la seva visita a l'Institut Ramon de la Torre i l'Escola Antina.

Després de visitar més de 300 centres educatius en els deu mesos que fa que és al càrrec, el conseller d'Ensenyament Josep Bargalló ha visitat aquest dijous dos centres del seu municipi, l'Institut Ramon de la Torre i l'Escola Antina de Torredembarra. Dos centres en què Bargalló ha pogut conèixer de primer amà la seva tasca tant a les aules com reunint-se amb els respectius equips directius.

Entres els espais docents visitats, les diferents aules d'acollida de què disposen els dos centres, i en les que s'insereixen al programa educatiu per exemple, els infants de les famílies refugiades que són ara mateix allotjats a l'Hotel Morros del municipi. Una tasca que Bargalló ha volgut posar en relleu com un element molt positiu en la integració d'aquests nens i nenes.

Pel que fa a l'Institut Ramon de la Torre, Bargalló també ha destacat la creació del nou Pla de Formació i Inserció d'Auxiliar de Manteniment d'Embarcacions Esportives i d'Esbarjo que a partir del curs vinent s'hi impartirà i que s'ha convertit en el Pla de Formació i Inserció que ha rebut més demanda en la seva categoria a tot Catalunya.