Ciutadans reclama un nou POUM a Torredembarra per incrementar les places hoteleres

Un Cal Maiam ple fins a la bandera va rebre el candidat de Ciutadans a Torredembarra, Toni Cruz. Juntament amb el seu número 2, Javier Ramírez, i la candidata a les eleccions europees, Susana Beltrán, Ciutadans va presentar el seu programa electoral. Els taronges volen incentivar la creació de places hoteleres amb una modificació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Asseguren que un municipi que viu del turisme com Torredembarra necessita més oferta hotelera i que ja fa temps que el govern hauria d'haver actuat.

A banda, també volen atraure el sector empresarial i autònoms al municipi, amb baixades d'impostos i incentius fiscals per petits empresaris. Pretenen aconseguir que els treballadors torrencs puguin treballar al municipi apostant per la creació de llocs de treball. També van parlar de les polèmiques amb la simbologia independentista. Asseguren que el vot cap a ciutadans és l'únic que garanteix que no continuï governant Esquerra Republicana i que, per tant, l'única manera que els independentistes quedin fora. Ells afirmen que només pactaran amb llistes fidels amb la Constitució.

L'acte també va servir per fer balanç de la feina feta com a líders de l'oposició, presumint de les mocions que han aconseguit aprovar i del fet que han estat el partit de l’oposició que més n'ha presentat durant la passada legislatura.