Torredembarra es rendeix a la màgia d'artistes internacionals

Torredembarra s’ha rendit a la màgia aquest cap de setmana amb la tercera edició d’un festival que ha reunit mags de primera línia amb desenes d’espectacles d’il·lusió.

Des de divendres s’han pogut veure estils de màgia diferents amb el suport d’efectes especials, llums i música. Tot plegat ha entrat en escena de la mà d’una desena de mags, entre aquests artistes internacionals de renom com Enric Magoo, Duo Kybalion o Kenris Murat & Aurèlia que van actuar a la gala internacional. Tots ells han fet pujar el nivell del Festival de Màgia de Torredembarra.

El Casal Municipal i la Sala del Mar han estat els dos escenaris principals del festival que s’han omplert amb un públic sobretot de perfil familiar i és que la programació ha apostat enguany per seduir petits i grans. Per exemple, unes de les activitats més ben valorades han estat els tallers de màgia.

L’espectacle Magic- Casting va posar el punt final al festival que ja pensa en la quarta edició, l’objectiu reinventar-se i tornar a sorprendre el públic.