Torredembarra estudia construir un nou CAP a tocar de la zona esportiva

L’Ajuntament de Torredembarra i la Xarxa Sanitària Santa Tecla estudien la possibilitat de traslladar el Centre d’Assistència Primària de la localitat a un nou edifici, encara per construir, a tocar de la zona esportiva. La construcció d’aquest nou equipament s’està negociant amb la Generalitat i s’ubicaria al solar que actualment ocupa un parc per a gossos al carrer Hort de l'Oca.

El nou emplaçament, en un solar de propietat municipal, permetria agilitzar la construcció d’un equipament que fins el moment es preveia ubicar en uns terrenys propers a l’actual CAP però que encara estan pendents de l’aprovació d’un pla parcial, amb la qual cosa, els tràmits alentirien notablement la construcció del futur equipament sanitari.

La setmana que ve està prevista una reunió entre responsables de la xarxa sanitària Santa Tecla i representants del consistori torrenc per definir les línies estratègiques del projecte i també els usos i serveis que tindria el futur equipament, així com la funcionalitat de l’actual CAP una vegada entrin en funcionament les noves instal·lacions.