El pàrquing de Filadors ja és de pagament i espera omplir-se d'abonats

A Torredembarra, ja cal pagar per deixar el cotxe al pàrquing de Filadors. L'aparcament soterrat inicia així una nova etapa amb servei de rotació i també places per a abonats.

Des d'aquest passat dilluns l’aparcament municipal del carrer Filadors de Torredembarra ja funciona com a pàrquing de pagament, tant per als vehicles en sistema de rotació com pels 70 abonats que, de moment, disposen d'una de les places atorgades en la primera adjudicació.

Unes places d'abonament que arriben fins a les 90 de reservades a la segona planta de l'equipament i que des del consistori esperen cobrir en una segona adjudicació gràcies a aquelles persones que van demanar tenir més d'una plaça i les que es van quedar fora de la primera per manca de documentació.

El consistori torrenc es mostra molt satisfet d'haver pogut donar sortida a un dels principals reptes del mandat, obrint un aparcament que ha de donar un servei essencial al centre del municipi, sobretot a l'estiu, i que aquest pugui ser a partir d’una gestió municipal no deficitària.

Pel que fa a la rotació, l'aparcament ha de ser l'encarregat de donar sortida a les places perdudes a la seva part exterior, on es preveu construir una zona esportiva i un espai per a efectuar pràctiques viàries amb els escolars del municipi. També donarà sortida a les places que es perdran en els propers mesos a l'aparcament situat actualment al carrer Lleida.