Ciutadans de Torredembarra acudeix a la Fiscalia i a la Junta Electoral en contra de la pancarta dels presos polítics

Doble denúncia la que ha presentat aquest dijous el grup municipal de Ciutadans de Torredembarra respecte a la pancarta instal·lada a la façana de l'ajuntament torrenc que demana la llibertat dels presos polítics.
D'una banda, han presentat davant la Fiscalia de l'Audiència de Tarragona, una denúncia per un possible delicte contra el Patrimoni Històric, ja que asseguren que la col·locació de la pancarta ha requerit el foradament mitjançant un trepant en diferents punts de la façana, catalogada com a Bé Cultural d'Interès Nacional, per a instal·lar els ancoratges de ferro que la sostenen.

Uns suposats danys a la façana que s'haurien produït després que la pancarta hagi canviat d'ubicació en els darrers dies després de caure des del seu emplaçament original a causa del vent, instal·lant-se ara just sota de les finestres del saló de Plens.
Per tot això, des de Ciutadans demanen a la Fiscalia que depuri les responsabilitats pertinents sobre l'alcalde Eduard Rovira i la regidora de Patrimoni Núria Batet per un presumpte delicte de danys en béns de valor històric i artístic.

D'altra banda, Ciutadans també ha denunciat, com ja ha fet en altres municipis, davant de la Junta Electoral Central la presència de la pancarta al voltant dels presos polítics perquè considera que no manté la neutralitat institucional necessària en períodes electorals.