Torredembarra millora l'exterior de l'estació de tren

A manca de les esperades obres de remodelació de l'estació de Torredembarra, el consistori torrenc ha actuat en la millora de l'exterior d'aquesta, de competència municipal. Ha invertit 35.000 euros en la supressió del pas soterrat existent i la nova parada de taxis entre altres treballs per a millorar la imatge exterior de la instal·lació.

L'exterior de l'estació de Torredembarra llueix una imatge renovada després de molts anys en què s'havia anat deteriorant. Uns treballs, pressupostats en 35.000 euros que s'han dut a terme en l'àmbit de competència municipal als voltants de l'estació ferroviària. Entre aquests destaquen l'eliminació del pas de vianants soterrat del Passeig Miramar, que es convertirà en un dipòsit d'aigües pluvials de la mateixa manera que ja es va fer amb el del carrer Pescadors, i el desplaçament de la parada de taxis, habilitant una pèrgola amb il·luminació solar.

Tot un seguit de treballs, entre els que també apareixen l'asfaltat de la zona i la col·locació de mobiliari urbà, que, a més de millorar la imatge exterior de l'estació, volen ser un pas més per a la urbanització global de la zona amb les obres de condicionament de l'antiga N-340 en aquest punt.

Unes actuacions que també estan a l'espera de l'esperada remodelació integral de l'estació ferroviària per part del Ministeri de Foment, paralitzada des de fa anys. Des del consistori torrenc però manifesten que no desistiran en la petició d'una nova estació necessària per a una de les instal·lacions amb més viatgers de Catalunya.