L'Institut Torredembarra inaugura un mural amb motiu del Dia de la Dona

Divendres se celebra el Dia internacional de la Dona. Una data que a l'Institut Torredembarra han volgut commemorar amb un gran mural que han pintat just a l'entrada del centre.

Durant un mes els alumnes de l'Institut Torredembarra van treballar per crear aquest mural dedicat al Dia Internacional de la Dona. Van col·laborar amb l'artista Leím, que ha estat l'encarregat de plasmar el resultat final. 100 metres quadrats i una 20a d'alumnes implicats, del batxillerat artístic de l'Institut.

El mural representa una dona jove i decidida a superar totes les barreres socials que es troben representades per senyals de trànsit, ja que la dona en qüestió està conduint. Un significat metafòric perquè tothom que el vegi pugui extreure les seves pròpies conclusions. El mural representa tres fases artístiques. La primera amb formes més lliures i abstractes, que representen els reptes superats.

La central, amb la figura de la dona conduint, i la tercera, el que està per venir, amb formes geomètriques i amb un estil inacabat. Divendres els instituts de Torredembarra se sumaran a les reivindicacions feministes amb activitats festives i dues exposicions.