Torredembarra aprova un protocol de detecció de punxades il·legals a la llum

La proposta, presentada per Ciutadans, va dividir el tripartit que governa la vila i només es va aprovar amb els vots a favor de Ciutadans i PSC. Alternativa Baix Gaià va votar en contra, juntament amb la CUP, i Esquerra Republicana es va abstenir, juntament amb la resta de grups municipals.

Així va prosperar la moció, que insta a l'Ajuntament a treballar juntament amb les companyies subministradores d'energia elèctrica per detectar consums irregulars. La moció també demana que si es detecten casos de pobresa energètica, es derivin a serveis socials.

El ple també va aprovar una proposta de modificació del Pla General d'Ordenació Urbana per dividir en dues zones d'actuació, les zones edificades i les no edificades. Així les càrregues d'impostos seran menors pels propietaris que hagin edificat sobre. Al ple també es va informar que la comissió del nomenclàtor arreglarà 40 noms de carrers i que donaran el nom de la plaça de les Remendadores al parc que hi ha darrere Cal Bofill, a Baix a Mar.