Els socis de govern aproven en solitari el pressupost de Torredembarra

Un pressupost que frega els 22 milions d’euros i que preveu inversions per valor de milió i mig, amb la reurbanització de l’antiga N-340 com a principal objectiu. És a grans trets la proposta de comptes pel proper exercici a Torredembarra d’un equip de govern que no ha aconseguit sumar cap més complicitat. L’oposició en ple s’ha armat de raons per rebatre la idoneïtat d’uns números que uns consideren poc ambiciosos, continuïstes i gens il·lusionants. Veuen en ells la deriva d’un govern que en gairebé quatre anys de legislatura, diuen, no han aconseguit definir un model de ciutat.

Per d’altres, els comptes del proper exercici, sense consens ni complicitats, només serviran per hipotecar els futurs governs de la ciutat. Per això, seguint aquest argument, des de Ciutadans fins i tot s’ha demanat la retirada dels mateixos.

Ciutadans creu que el govern, seguint el tarannà dels passats exercicis, modificarà aquest pressupost per poder-hi encabir les obres de la piscina coberta, una inversió que ha caigut per dedicar la inversió prevista en la mateixa a reduir l’endeutament fins el 46%.l’any 2019. Des del Govern es defensa que durant aquesta legislatura s’han racionalitzat els números per poder deixar un ajuntament sanejat.

TALL DE VEU Eduard Rovira (alcalde de Torredembarra)

Els socis de govern de l’Ajuntament han tirat els números endavant només amb els seus vots. Tots els grups de l’oposició hi han votat en contra.