×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Els Nois de la Torre fan història per Santa Rosalia

Diada per a la història la que van signar aquest diumenge els Nois de la Torre, que van descarregar 35 anys després el 3d7 per sota. Una estructura amb la que van signar la segona millor actuació del seu historial i la millor feta mai a la seva festa major. Els Xiquets de Tarragona van completar una bona actuació, tot i no poder amb el castell de nou. Dissabte, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van tornar a descarregar un castell de vuit

Quan fa 35 anys que no descarregues un dels millors castells de tota la teva trajectòria i ho fas gairebé contra pronòstic després d'unes temporades difícils, l’èxtasi és gairebé total. Aquestes sensacions són les que van experimentar aquest diumenge uns Nois de la Torre que gràcies al 3d7 per sota descarregat van signar la segona millor actuació de la seva història i la millor feta mai en la seva festa major.

Un castell que es va fer esperar, ja que en el primer intent, a la tercera ronda, la manca de coordinació va fer que l'enxaneta el coronés abans d'hora, quedant en intent desmuntat. els blau cel no es van arronsar però i el van tornar a atacar a la repetició, fent història tres dècades i mitja després. Abans però ja havien descarregat el 4d7 amb el pilar a la primera ronda i sobretot el 5d7 a la segona el primer que completaven en els darrers quatre anys per a signar una actuació de somni.

La millor actuació del dia però la van signar uns Xiquets de Tarragona que, tot i no poder amb el primer 3d9 amb folre de la temporada, del que van fer un intent desmuntat a la segona ronda, van completar una bona actuació de castells de la gamma alta de vuit. Així van completar un 4d8 amb el pilar a la primera ronda que no es veia des d'inicis de juliol. A la tercera van tornar a descarregar el 5d8 per tancar les rondes de castells amb el 4d8 i rematar la millor diada de es darreres setmanes amb el pilar de set folrat.

La diada la van completar uns Nens del Vendrell que van descarregar la clàssica de vuit i el pilar de sis i uns Castellers de la Vila de Gràcia que van tenir en el 4d8 el seu millor castell.

També va haver castell de vuit pisos aquest dissabte a Sant Pere i Sant Pau, on els locals van descarregar el 3d8 per a tornar a agafar el ritme necessari per a encara la diada de Santa Tecla després de la suspensió de Sant Magí. El van acompanyar del 2d7, el 4d7 amb l'agulla i un pilar de sis que podria pujar per fi damunt del folre el proper 11 de setembre. Els van acompanyar uns Xiquets de Vila-seca que van completar castells de 6 amb el 2d6 com a millor castell.