Pau Marzà guanya la tercera marxa BTT Xtreme Torredembarra en menys de tres hores

A una velocitat mitjana de 22 km/h va finalitzar, Pau Marzà, el recorregut llarg de la tercera marxa Xtreme BTT de Torredembarra. 61 km molt tècnics, força irregulars pel que fa al desnivell amb moltes pujades i baixades.

Marzà es va fer amb la medalla d’or completant la cursa en menys de tres hores, una gran marca, tenint en compte, a més, que el fang va marcar el recorregut, exigint més perícia sobre la bicicleta.

La prova també va oferir un circuit més reduït, de 31 km,  per completar una oferta per a tots els nivells dins del món de la BTT. Els guanyadors d’aquest recorregut, Òscar Mestre i Marta Rubio, destaquen, tot i això, que el repte és diferent. No és tan tècnic, però és molt ràpid i més explosiu.

Uns 250 ciclistes de totes les categories van afirmar aquesta prova com èxit total. Fa poc que l’entitat organitzadora, l’escola de trial Bikepark Costa Daurada de Torredembarra, va començar a incorporar la BTT de muntanya, amb cursos de tecnificació. Veient la resposta de competidors, asseguren que volen seguir treballant en aquesta direcció.