Llorenç Gómez, millor jugador del món de futbol platja

Torredembarra s'ha situat al pòdium mundial del futbol platja gràcies a dos noms propis. El de Llorenç Gómez que ha estat escollit millor jugador del món de l'especialitat i Edu Suàrez, que va marcar el millor gol de la temporada.

Aquest és el moment en què Llorenç Gómez, lesionat, recollia el guardó que l'acredita com a màxim crack mundial de l'especialitat en una gala que es va celebrar a Dubai. Ha superat els jugadors brasilers Bruno Xavier i Datinha gràcies als bons resultats aconseguits durant la temporada en l'àmbit de clubs (a països diversos com Rússia i el Japó) i amb la selecció espanyola.

És la primera vegada que s'emporta el reconeixement de millor futbolista del món després d'entrar en la llista de nominats l'any 2014. Llorenç ha competit en gairebé 40 països, defensa els colors del Barça però alterna altres equips per complementar la temporada de futbol platja arreu del món, des del Brasil a Rússia. Per la seva banda Edu Suárez defensa els colors del Llevant. Un altre torrenc, Adrián Frutos, va formar part de la llista de nominats de la gala.

Foto: Twitter Llorenc_enzo