×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Torredembarra pagarà els 700.000 euros dels lloguers endarrerits del local de la policia

 

L’Ajuntament de Torredembarra pagarà els 700.000 euros dels lloguers endarrerits del local de la policia. El ple ha aprovat la modificació necessària per poder abonar aquests diners a la Sareb, l’anomenat banc dolent. Va ser durant una sessió en què el ple va rebutjar una moció de Ciutadans que demanava una condemna de la violència relacionada amb el procés.

Una sentència judicial determina que l’Ajuntament ha de pagar els lloguers endarrerits pel local de la policia local de Torredembarra. El consistori els va deixar de pagar al 2013 perquè aquest era un dels lloguers investigats pel jutge en el marc del cas Torredembarra. Però ara la justícia ha donat la raó al propietari, la Sareb, i el consistori abonarà els 700.000 euros pendents. L’Ajuntament ja tenia aquests diners reservats i el ple ha aprovat la modificació de pressupost necessària.  El consistori treballa amb la intenció d’acabar comprant el local.

Només el govern va votar a favor de la modificació de pressupost. Des de l’oposició van demanar més informació i van criticar el fet que l’Ajuntament no hagi pagat els lloguers fins que ho ha determinat una sentència.

D’altra banda el ple va rebutjar una moció de Ciutadans de condemna de tota la violència a Catalunya. En aquest sentit la formació taronja va defensar que l’espai públic és de tots i que, per això, consideren, que no hi ha d’haver llaços grocs. Es van adreçar directament al PSC i li van demanar que es posicionés. Els socialistes van assegurar que la fractura social no la causa només una part.  

Només Ciutadans i el PP van votar a favor d’aquesta moció, que va ser rebutjada pel plenari.