El pàrquing de Filadors de Torredembarrà serà gratuït durant les obres de Pere Badia

L'ajuntament de Torredembarra obrirà finalment el pàrquing de Filadors, la setmana vinent, i de forma gratuïta. Es tracta d'una mesura que permetrà cobrir la pèrdua de places d'aparcament mentre durin les obres del carrer Pere Badia, que comencen la setmana vinent. Serà a principis del 2019 quan l'aparcament soterrat començarà a aplicar les noves tarifes municipals, després d'anys tancat.

Fins a principis de desembre, els veïns del barri de Filadors, a Torredembarra gaudiran de fins a 200 places d'aparcament gratuït. Es tracta de la mesura que ha pres l'equip de Govern per pal·liar la falta de places d'aparcament a causa de les obres del carrer Badia, a punt de començar. Unes obres que afectaran també al carrer Lleida i al solar amb el carrer Rodes. De moment, el pàrquing posarà a disponibilitat dels usuaris les primeres dues plantes subterrànies i també mantindrà oberta la planta superior, que ja es feia servir fins ara.

Així doncs finalment, el pàrquing de Filadors es posarà en marxa, després de continuats endarreriments. El van tancar al 2014 per motius econòmics, ja que la seva gestió costava 120.000 euros a l’any i els ingressos només arribaven als 10.000. L'Ajuntament ja ha aprovat el nou reglament de funcionament de l’aparcament, que tindrà ara preus públics, assequibles i per tant, i podrà acollir abonats. Tot plegat ha d'estar preparat per d'aquí a 3 mesos, fins a la fi de les obres dels carrers al desembre, quan el pàrquing passarà a ser de pagament. Les obres al carrer Pere Badia tindran un cost d'uns 250.000 € i començaran el dia 5 de setembre tot i que a partir del dia 3 ja no es podrà aparcar.