Comença el festival de circ Pleniluni a Torredembarra

El Pleniluni Circus envaeix Torredembarra per setzè any consecutiu amb cercaviles, malabars i tallers infantils. Aquest festival de circ és l’encarregat d’omplir els carrers de la vila amb espectacles ambulants i actuacions diverses durant els dies 2, 3 i 4 d’agost. El festival va començar amb l’actuació de la companya Xarop de Canya i el seu espectacle itinerant “Terrabastall de circ” que va engrescar l’eix comercial de la ciutat.

A més dels coneguts espectacles de circ també intervenen espectacles de màgia o de comèdia com la del mag Dave Wonderthing. El municipi acull cada any aquest espectacle que sorprèn pels carrers de la ciutat als més despistats i treu un somriure als més petits. Desde l'ajuntament expliquen com les actuacions canvien cada any i busquen ser més innovadores per tal de sorprendre el públic. 

La companya Passabarret i la regidoria de Turisme de Torredembarra són els encarregats d’organitzar el Pleniluni Circus que, a més dels espectacles inclorà un taller de circ per ensenyar als més petits a convertir-se en mags o aprendre a fer acrobàcies.