Torredembarra recupera les guinguetes de platja aquest estiu

Torredembarra recuperarà les guinguetes de platja aquest estiu, després que l’any passat no en va tenir perquè el concessionari va renunciar-hi quan faltava poc per començar la temporada. Aquest cap de setmana podria obrir la primera guingueta i la segona ho farà més endavant, al voltant de Sant Joan. Seran dues guinguetes que oferiran també servei de restauració i podran obrir fins les dues de la matinada.

La primera guingueta ja està instal·lada a la platja de Torredembarra i els propietaris ultimen els preparatius per poder obrir. La intenció és que estigui operativa ja el cap de setmana. Serà una guingueta amb una gran terrassa, que oferirà servei de restauració i podrà obrir fins les dues de la matinada. A més, per Sant Joan hi haurà una segona guingueta. Aquesta obrirà més tard perquè les dues empreses que van quedar en primer i segon lloc al concurs convocat per l’Ajuntament hi van renunciar a última hora. L’Ajuntament es mostra satisfet perquè aquest estiu, per tant, hi haurà guinguetes, un servei més de les platges, i no es repetirà la situació de l’any passat, en què el concessionari va renunciar quan faltava poc per l’inici de la temporada i ja no hi va haver marge per convocar un nou concurs.


Les guinguetes romandran obertes fins al 30 de setembre i són les més grans que permet la Generalitat. També poden oferir, si els interessa, el servei de tendals i gandules de platja.